Vi hjälper dig med allt!
Boende, flyg, och försäljningen!
Varmt välkommen att ta första steget och skicka in din ansökan nu!

Marbella!


Vad innebär denna tjänst?
Vi ringer ut till privatpersoner i Sverige och säljer mobilabonnemang för en av Sveriges bästa operatörer, mobiloperatören 3!

Vad krävs utav dig som sökande?
Att du är en positiv person som har lätt att prata med olika personer. Vi ser gärna även att du alltid sträva efter att utvecklas inom det du gör. Erfarenhet inom sälj är inget krav.

Hur jobbar vi?
Vi jobbar heltid. Tiderna måndag-torsdag är 08.45-17.00. Fredagar väljer vi att sluta tidigare när vi nått vårt mål vi gemensamt satt upp för dagen.
Under dagen har vi olika tävlingar igång, även olika priser som regelbundet delas ut när säljarna har sålt.
Självklart sätter vi alltid upp individuella mål för varje säljare för att nå det maximala resultatet. Standardbudgeten per dag är 2000:- i provision/ säljare. Där väljer du självklart helt själv hur mycket du vill tjäna, vi har inget lönetak!

Vad får oss att sticka ut?
Södra Spanien har många svenska invånare och såklart i hand med det många svenska jobb. Det som får oss att sticka ut är garanterat vår höga provision. Utöver höga löner har vi en otroligt familjär känsla på kontoret här är alls röst lika hörd och vår prioritet är att du ska komma in på kontoret med ett leende på läpparna varje dag och lämna med fler nådda mål samt högre och högre summor pengar.

Vad erbjuder vi?
- Garantilön 
- Hög provision
- Coachning för att nå maximala resultat
- Centralt kontor, nära till buss, matbutik och enbart 5 minuter ifrån havet
- Trevliga kollegor och en gyllende tid i Spanien!

Söker du ett jobb där du får leva och bo i Spanien, tjäna bra pengar och må bra? Sök!